En traineebloggs början…

Äntligen är vår traineeblogg på plats, jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av det som händer i min vardag. Jag kommer att retroaktivt gå igenom det jag har gjort sen jag började i september förra året där fokus ligger på såväl de platser jag arbetat på men även de händelser som gjort mitt första år på Atrium Ljungberg till något alldeles speciellt. Ett välgenomtänkt och strukturerat traineeprogram trodde jag inte skulle lämna utrymme för överraskningar och tillfälligheter, mina inlägg kommer att visa er den direkta motsatsen. Inte en dag är den andra lik, nya utmaningar väntar alltid runt hörnet, häng med!

Nu i september började vår andra trainee, Marcus Lindh, som självfallet också kommer att dela med sig av sina tankar och reflektioner kring sin vardag på bolaget. Han hoppar på tåget så snabbt han satt sig in i nya rollen.

Så jag fick äran att vara Atrium Ljungbergs första trainee, men vem är jag?

Bloggen kommer säkerligen hinta om vem jag är och vad jag brukar ha för mig men en kortare presentation kan ändå vara på sin plats. Som de flesta studenter på gymnasiet som läser natur så var jag rätt osäker på vad jag ville göra och var jag i slutändan skulle hamna. Några studiebesök på KTH senare var jag övertygad om att det här med fastigheter skulle bli min grej, nåväl jag skulle ge det en chans i alla fall. Under fem år fick intresset och nyfikenheten kring branschen växa och när Atrium Ljungberg under vintern och våren 2015 sökte en trainee så var det en självklarhet att i alla fall söka.

När jag inte jobbar spenderas mycket tid med allt som har med sport att göra. Under de senaste åren har korsbandsskadorna flyttat mig från planer och hallar till tv-soffan men intresset lever vidare. Laget i hjärtat är självklart Djurgården, alltid oavsett. Jag ser även till att ge mig ut i naturen ett par gånger om året där vandring ofta står på schemat.

Nåväl, nog om mig. Nästa gång får ni höra om var min resa började…

Till dess, tare lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s