LAVA 2018

Hej allihop,

Imorgon den 8 februari är det återigen dags för en av årets höjdpunkter, arbetsmarknadsdagen LAVA på KTH. Vi traineer kommer tillsammans med ett antal kollegor att vara på plats under dagen och träffa er alla härliga studenter. Om du studerar på Samhällsbyggnadssektionen på KTH och är intresserad av vårt traineeprogram eller nyfiken på Atrium Ljungberg i allmänhet så passa på att svänga förbi vår monter! Gott snack, VR-modell samt tävling med finfint pris utlovas..

Just nu är det också möjligt att söka tjänsten som Atrium Ljungbergs nästa Trainee. Årets traineeprogram kommer att fokusera på digitalisering, ett ämne som vi inte bara anammar utan snarare ser som en möjlighet att skapa nya koncept, idéer och affärsmöjligheter. I detta arbete kommer du som Trainee att utgöra en viktig roll då du, parallellt med ditt dagliga arbete, kommer att driva digitaliseringsprojekt på olika avdelningar hos oss.

Låter det intressant? Gå isåfall in på Atrium Ljungbergs hemsida och läs mer!

Placering LAVA

Vi ses imorgon,
Marcus & Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s