En stad växer fram

Innan jag går in på min månad i Sickla så ska jag backa bandet lite. Det var första dagen på jobbet och jag hade ett minst sagt inspirerande möte med bolagets dåvarande vd Inga-Lill. Jag hann tyvärr inte jobba så mycket med henne men under bara detta samtal så visade hon vilken otroligt jordnära och kompetent person hon var. Full koll på allt samtidigt som hon tillsynes inte brydde sig om att jag var trainee och hon vd. Redan här märkte jag vilken varm organisation som hon styrde över, ingen är värd mer än någon annan och man tar sig tid att hjälpa varandra oberoende vem det är som frågar.

Nåväl, innan jag går vidare med vad jag gjorde med etablerar-Magnus i Sickla så måste jag ändå få berätta lite om var Inga-Lill visade mig under vår pratstund. En gammal bild förstorad på en skiva. Motivet? Sickla före dess förändring. Nedan ser ni också hur Sickla ser ut idag och vad som kan tänka sig vara på gång!

Sickla var en plats som förvisso lockade en del kunder men som inte på något sätt liknar det som Sickla är idag. Sickla har blivit en stad i staden som lever dygnet runt. Inga-Lill berättade att allting bara börjat med en idé om hur detta område kunde utvecklas, någon såg en stor potential i Sickla där ett köpkvarter kunde få växa fram samtidigt som den härliga industrikänslan fick leva kvar. Idag känns Sickla som en självklarhet men oj vad inspirerande det var att höra hur det hade fått växa fram. Utmaningen ligger i att fortsätta utveckla Sickla för att hela tiden behålla sina nöjda kunder och samtidigt attrahera nya. Detta var något jag försökte hjälpa Magnus med under våren. Mer om min tid i Sickla och dess framtid nästa vecka!

Ta hand om er /Robin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s