Välkommen Johanna!

Robin här med glada nyheter!

1:a september kommer vår tredje trainee att börja hos oss som kommer få göra samma resa som mig och Marcus. Ända sen Lava i februari har vi letat efter nästa trainee och äntligen kan vi berätta att till hösten kommer Johanna Mähler att ansluta!

Vi är självklart jätteglada för det och ser fram emot att få jobba med henne. Vi fick chansen att träffa Johanna under rekryteringsprocessen och vi är övertygade om att det här kommer bli hur bra som helst.

Johanna kommer att ta över taktpinnen från mig här på bloggen och själv få presentera sig när hon är på plats i september. Just nu slutför hon sina studier på KTH men har skickat en hälsning att hon tycker det ska bli otroligt roligt och spännande att få börja hos oss och att hon ser fram emot alla möjligheter och utmaningar.

Det återstår väl egentligen bara att från oss alla hälsa Johanna välkommen, vi ser alla fram emot att få träffa dig. Njut nu av sista sommarlovet!

Johanna Mähler

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s