Slakthusområdet <3 AL

Tjena Marcus här,
30 augusti kommer gå till historien som en stor dag för Atrium Ljungberg som bolag – vi har nämligen tecknat en avsiktsförklaring med Stockholms Stad avseende den kommande utvecklingen av Slakthusområdet! Affären är Atrium Ljungbergs största någonsin och kommer under kommande årtionde vara en nyckelsatsning i bolagets ambition att utveckla hållbara och innovativa stadsmiljöer. Att Stockholms stad har valt ut oss till huvudpartner i utvecklingen betyder otroligt mycket för oss som bolag och vi ska förvalta det ansvaret på bästa sätt. Slakthusområdet har alla ingredienser för att skapa en urban stadsdel och passar vår verksamhet perfekt.

20180827_BM_Rokerigatan_Update

Genom min resa som trainee har just Slakthusområdet varit ett av de områden jag fått möjligheten att jobba allra mest med. Alltifrån analys och framtagande av visionsdokument till kalkylering och möten med potentiella partners. En ynnest att få  ha varit med i projektet under senaste året, jag kunde inte vara gladare en dag som denna!

400f355d-962b-4bf8-b43f-0e0ac23c8d34

Extra roligt är att vi i samband med detta även kan meddela att våra samarbetspartners på Nobelberget i Sickla också kommer att göra en stor satsning i Slakthusområdet, vilket kommer att utgöra en otroligt viktig del i områdets utveckling. Vår stadsutvecklingsstrategi utgår mycket ifrån vad vi som människor mår bra av att ha i vår närhet, där vi är helt övertygade om att kultur och upplevelser är en viktig hörnsten.

Detta var det första inlägget, av förmodligen många, som berör Slakthusområdet. Nyfikna på att veta mer? Stay tuned!

//Marcus

Pressmeddelande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s