Välkommen Justus (och hösten)!

Jag hoppas att ni njuter av sommaren till fullo! Själv har jag spenderat några veckor i Kroatien och fördjupat min kärlek till glass i alla dess former. Efter ett par dagar som i princip gick ut på att förflytta sig mellan solstolen och hängmattan infann sig rastlösheten och ett behov av kreativitet. Jag misstänker att det var vårens arbete med vår hantverksgalleria Monteringshallen i Sickla som gjort avtryck och bara några dagars vila behövdes för att väcka skaparlusten till liv. Det resulterade i att många timmar gått åt till att snickra, måla och fixa, både hemma och i sommarhuset. Aktiv kreativ vila är överlägset mitt bästa sätt att ladda batterierna på!

 

Trots att det bara är början på augusti känner jag mig mer än redo att lämna sommaren bakom mig (vädret tycks hålla med). Och vilken fantastisk start på hösten det kommer att bli. I september börjar nämligen vår nya traineekollega Justus!  Ni kommer givetvis att få lära känna honom genom traineekanalerna och jag vill passa på att hälsa honom varmt välkommen. Extra spännande tycker jag det är att Justus har en bakgrund inom bygg och produktion, vilket skiljer sig något från oss tidigare traineer. Justus har pluggat på Väg- och Vattenbyggnadsprogrammet i Lund, arbetat som bland annat arbetsledare och nyligen skrivit sin masteruppsats inom automatiserade processer inom byggkonstruktion. Jag är övertygad om att både jag och ni kommer att få ta del av ämnet framöver!

Justus
Välkommen Justus – AL:s 5:e trainee!

Att en ny trainee är på ingång innebär att jag snart är halvvägs in i mitt första kapitel på AL. Ett intensivt, händelserikt och otroligt lärorikt sådant – det har minst sagt gått undan! Innan semestern lämnade jag gänget på Etablering och anslöt till vårt affärsområde Affärsutveckling, där jag under hösten kommer att arbeta med utvecklingen av Sickla ut ett såväl visionärt som strategiskt perspektiv. Efter att ha arbetat med förvaltning av enskilda fastigheter och uthyrning av specifika lokaler, känns det otroligt kul att det nu är dags att lyfta blicken, se till helheten och livet mellan husen. Hur går vi egentligen tillväga när vi utvecklar vår stad – attraktiva stadsmiljöer med kontor, handel, bostäder, kultur, service och utbildning – samtidigt som vi med stor respekt förvaltar Sicklas industrihistoriska arv? Det hoppas jag snart kunna berätta mer om!

Jag känner mig laddad och hoppas att ni är med oss på resan framåt!

 

Julia-Olina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s